Linuxathome.net
http://www.linuxathome.net/forum/

All Comments Are Welcome
http://www.linuxathome.net/forum/viewtopic.php?f=13&t=6
Page 1 of 1

Author:  mayhem [ Sat Jun 29, 2002 7:02 pm ]
Post subject:  All Comments Are Welcome

As the topic says, I am happy to read both positive and negative feedback about the new forums.

If you would like a section added or think one should be removed please let me know and why, as I really would like to make these forums a great source of information for the Linux Broadband community in Australia.

Author:  Bern [ Sat Jun 29, 2002 7:55 pm ]
Post subject: 

Looking good so far 8)

Author:  mayhem [ Sat Jun 29, 2002 7:58 pm ]
Post subject: 

Bern wrote:
Looking good so far 8)


Excellent :) I thought the default subSilver theme looked quite decent and the colour scheme matched the site decently (with the few mods and changes of course), so I will stick with it for now.

I have implemented a few mods, like the statistics one :)

Author:  Bern [ Sat Jun 29, 2002 8:05 pm ]
Post subject: 

I might try that one at p-two.

Author:  mayhem [ Sat Jun 29, 2002 8:33 pm ]
Post subject: 

Bern wrote:
I might try that one at p-two.


Another one you might like, that I use on both the forums I run, is the Board Disabled Text, it allows you to have a custom message displayed (can even add graphics in via HTML code) when the board has been disabled, handy for letting people know when your doing an upgrade or something :)

Author:  nix_guru [ Sun Jun 30, 2002 11:22 pm ]
Post subject: 

this is my first post, i quite like the look of the forum, also i was wondering as to why dean is selling ausforum?

One thing though this site has abit of load time on my nice "old" 56k connection :twisted:

Author:  mayhem [ Sun Jun 30, 2002 11:29 pm ]
Post subject: 

He is selling AusForum as he doesn't really have much time to run it anymore with his other business endevours.

Yeah the load time is really getting under my skin, even on cable its TERRBILE, I am having trouble with another forum I run on MyAcen, but no-one can tell me what the problem is, will try and get it sorted out ASAP (I have enabled GZIP compression on the forum, did that before I opened it, but its not having a great effect).

Author:  nix_guru [ Mon Jul 01, 2002 2:41 pm ]
Post subject: 

hope u work out and easy solution to your problems sometime soon

Author:  Bern [ Mon Jul 01, 2002 3:55 pm ]
Post subject: 

I'm not having any loading problems, nice and quick here (on badping cable).

Author:  DagdaMor [ Mon Jul 01, 2002 5:32 pm ]
Post subject: 

no speed problems here...
O@H, squid proxy...shweeeet

Author:  poohbear [ Tue Jul 02, 2002 11:45 pm ]
Post subject: 

Looks neat from here, nothing need to be upgraded Atm ;)

Page 1 of 1 All times are UTC + 10 hours [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/